070-2044017
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.



Beoordelingen Uitvaart24

9,2
653 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Bereikbaarheid 9,3
  • Deskundigheid 9,2

bianca

18-07-2018
10,0

Ervaring:
Wij hebben een zeer goede ervaring met Uitvaart24 . Het was heel snel en professioneel geregeld en is heel zorgvuldig uitgevoerd. De begeleiders gaven alle ruimte om afscheid te nemen en alles ging in overleg met ons. Ook de nazorg was erg goed. Een aanrader wat ons betreft.

Aanbeveling: ja

Sylvia

18-07-2018
9,0

Ervaring:
Onze keuze was een budget crematie en dit was heel goed en netjes en snel geregeld.

Aanbeveling: ja

Bert

18-07-2018
8,0

Ervaring:
Gezien het geringe aantal familieleden en de levenswijze van onze broer hebben wij gekozen voor een crematie in stilte, waarna wij enkele dagen later in huiselijke sfeer met die paar familieleden nog samen zijn gekomen. Uitvaart24 heeft deze sobere uitvaart geheel naar wens en tegen minimale kosten uitgevoerd.

Aanbeveling: ja

18-07-2018
8,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Madeleine

18-07-2018
9,0

Ervaring:
De gehele begeleiding, door dezelfde persoon, is erg prettig verlopen; van intakegesprek tot voorbereiding tot crematieplechtigheid zelf. Verder werd alles door Uitvaart24 goed georganiseerd en was de overledene mooi opgebaard, heel natuurlijk. Wij zijn vol lof.
En zoals ze beloven: geen hoge nota achteraf, maar een heldere rekening van de tevoren besproken kosten.

Aanbeveling: ja

Godelieve

18-07-2018
10,0

Ervaring:
Mijn broer wou zijn crematie goedkoop en op voorrand geregeld...wij kwamen per toeval via internet bij uitvaart 24...het concept beviel hem...de vriendelijke telefonische contacten en de duidelijke afspraken waren top. Financieel wou mijn broer ook alles geregeld voor zijn dood...dus vroegen wij een vooraf betaling...dat maakte het na zijn dood nog gemakkelijker..alles verliep heel correct en uitvaart 24 is zeker aan te raden.

Aanbeveling: ja

René

18-07-2018
10,0

Ervaring:
In moeilijke tijden werd vanaf het eerste contact de verdere zorg bij crematie van mijn broer van me overgenomen. Het contact op alle momenten en de nazorg kwam bij mij niet alleen professioneel maar vooral heel menselijk over. Met een gerust hart laat ik mijn lichaam t.z.t. aan Uitvaart 24 over.

Aanbeveling: ja

Joke

18-07-2018
9,0

Ervaring:
Mijn dochters en ik zijn zeer tevreden. Alles is keurig gedaan. De begeleider was geweldig. Vriendelijk behulpzaam en duidelijk. Jammer dat de video niet goed ging maar daar kunnen jullie niets aan doen dat was slechte kwaliteit van die organisatie.

Aanbeveling: ja

Joke

17-07-2018
8,0

Ervaring:
Goede uitleg en niet te duur

Aanbeveling: ja

Willem

17-07-2018
10,0

Ervaring:
Alles netjes en respectvol geregeld

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl